Kategorier
Vardag

Renoveringsvecka 3

Renoveringen har flutit på. Hallen har under måndag och tisdag fått tak och nya dörrar. Samtidigt har badrummet också fått tak och golv. Dessutom har elektriker varit och gjort lite arbete, och vi gjorde upp att elektrikern skulle slutföra sitt arbete på fredag.

Under onsdags och torsdag gjordes uppsättningen av våtrumsväggarna från Fibo-Trespo. Detta var inte lika lätt som instruktionsvideon gav intryck till. När väggarna nästan var klara bokades rörmokarn in till fredag. På torsdagen fick hallen också sitt nya golv, ett Pergo kolssvarta skiffer. Det verkar som om vi skulle kunna bli helt klara under helgen.

På fredagen började bra med att alla badrumsgrejer kom på plats. Sen ringde elektrikern och sa att han nog inte skulle hinna på grund av några akuta jobb som kommit i vägen. Istället skulle han komma på måndag. Sen ringde en rörmokare från Topprör och sa att han skulle komma förbi och inventera jobbet. Han skulle dock inte heller kunna hinna göra något, men skulle slutföra arbetet på tisdag.

Lördagen spenderades till en resa till Bauhaus för att byta duschblandaren, som inte riktigt passade när vi fått upp duschväggarna, samt lite spaning av ny tapet till vardagsrummet.

Idag är det söndag och idag ska vi försöka tapetsera tre av fyra väggar i hallen och förbereda vardagsrumsväggen för målning. Fond väggen kommer på tisdag.

Tidigare: Renoveringsvecka 2Renoveringsvecka 1En liten shoppingtripp till vår renoveringRenovering närmar sig med stormsteg

Stängt för kommentering.