Kategorier
Vardag

Juletider

Nu är det snart jul. Huset är uppochner då en 1-åring hela tiden saboterar ordningen. Men det är väl deras uppgift. Den timme som jag har över när 1-åringen sover försöker jag hålla mig uppdaterad när det gäller SEO, landningssidor, webbtekniker och hålla mina hemsidor – jontang.se, Dalslandsstuga – uppdaterade med nytt innehåll. Sen har jag fler hemsidor som jag skulle vilja få ordning på – Dalslandssemester och Algarvesemester. Men det är väl något jag får lägga till på min önskelista för denna jul.

Min önskelista

  • Mer tid över lag
  • En massa Arduino-grejer
  • Tid till att greja med jontang.se
  • Tid till att greja med Dalslandsstuga
  • Tid till att greja med Dalslandssemester
  • Tid till att greja med Algarvesemester
  • Få sova
  • Mer följare till Dalslandsstugas kanaler på sociala medier (Facebook, Google+, Instagram och Twitter)

Mer till önskelistan kommer. Det är ju många dagar kvar till jul. 🙂

 

 

Kategorier
Vardag

”Amandas önskelista”

Snart är det dags för Amandas namngivningspartaj. För den som vill ge Amanda något på sin dag och kanske har lite idétorka, vill vi här bidra med en liten lista över saker som Amanda behöver, eller kan ha nytta av:

matstol,
uv-tält,
uppblåsbar pool,
läragåvagn,
dragleksak,
badleksaker,
sandlådeleksaker,
pedagogiska leksaker,
filmer (Astrid Lindgren, Disney),
flythjälp (bad),
paraply barnvagn,
solglasögon,
blöjor storlek 4 och uppåt,
barnmat,
presentkort vattenpalatset,
presentkort hos fotograf,
solskärmsförlängare universal för vagn och bilstol,
bärstol/ryggsäck,
smyckeskrin,
halsband,
växasäng,
mätlinjal vägg,
sparbössa,
potta,
badmösseskärm,
barnreseväska, ryggsäck eller picknickväska,

Saker som undanbedes:
gåstol,
hoppgunga,

Den här sidan kan komma att uppdateras med mer saker allteftersom, om vi kommer på mer saker.

Kategorier
Vardag

Ett år senare…

Nu ett år senare, sen vi blev ”klara” med renoveringen av badrum och hall, har vi äntligen fått fatt i alla delar för att färdigställa hallen. Yey!

hallen är klar

 

Så, nu när vi är klara med detta renoveringsprojekt kan vi åta oss ett nytt litet projekt – göra ett nytt kök,  göra ett nytt badrum, göra ett rum i källaren inredningsbart, samt sätta in en ny kamin och snygga till murstocken.

Kategorier
Vardag

Ett galleri med byggbilder

Kategorier
Politik Vardag

Copyswede tar ut mer avgifter

Nej till ”Big Brother” Obama

Från och med den 1 september utökar maffiaorganisationen och parasiten Copyswede sina avgifter mot oskyldiga svenska medborgare och företag, med den så kallade kassettavgiften som läggs på i stort sett allt som har en litet lagringsutrymme. Mer om det finns att läsa: Parasiten CopySwedeSå mycket får du betala till CopyswedeSamsung tar Copyswedes privatkopieringsavgift till domstolBranschen uppgiven inför nya kopieringsavgiften.

I augusti har jag haft min semester. Det blev bland annat lite tältande på Kinnekulle, en tripp till Liseberg, samt nästan två, extra varma, veckor i Algarve i Portugal. Under ledigheten fick jag även byggt ett plugin – TNG Sajtmap. Jag bidrog till att två plugin blev lite bättre samt bloggade om hur kul arbetet med WordPress är.

Nu när semestern är slut är det dags att börja nätverka och Minälv är först ut fredagen den 6 september. Känner du för att nätverka lite är det gratis att prova på. Anmäl dig som gäst på Minälvs hemsida.

Obs! Missa inte att USA:s president Barack Obama kommer till Sverige den 4 september. Demonstrationer mot USA:s övervakning kommer genomföras bland annat av Piratpartiet. Det finns även ett Facebookevent: Nej till Big Brother Obama