Kategorier
Vardag

Renoveringsvecka 5

Renoveringsveckan inleddes med ett samtal till rörmokaren för reklamation av toastolen. Han skulle ringa och ordna detta. Senare på eftermiddagen ringer serviceteknikern från Gustafsberg och boka en tid till morgondagen. På eftermiddagen ringer även elektrikern och meddelar att han fått tag i delarna till proppskåpet, men har fullt upp denna vecka och ska höra av sig i nästa vecka för tid. Vi har fått upp knoppar och annat krimskrams på toan… snart klar.

Tisdag morgon dyker servicetekninkern från Gustafsberg upp. På fem minuter har han plockat isär och satt ihop toaletten. Inget fel på den… bara lite justering. Ny lampa i hallen kommer upp.

På onsdagen görs ett försök att installera fläktstyrningen igen. Men det tänkta elröret, som ska användas till matning, hoppar ur nånstans i takets isolering. Nu lösning får funderas ut. Blir till att städa farstukvisten istället.

Torsdagen innehöll en liten överraskning. Elektrikern ringde och undrade om han fick komma och göra färdigt inkopplingen av jordfelsbrytaren. Det fick han ju såklart, så nu är all el klar.

Tidigare: Renoveringsvecka 4Renoveringsvecka 3Renoveringsvecka 2Renoveringsvecka 1En liten shoppingtripp till vår renoveringRenovering närmar sig med stormsteg