Kategorier
Politik Vardag

Copyswede tar ut mer avgifter

Nej till ”Big Brother” Obama

Från och med den 1 september utökar maffiaorganisationen och parasiten Copyswede sina avgifter mot oskyldiga svenska medborgare och företag, med den så kallade kassettavgiften som läggs på i stort sett allt som har en litet lagringsutrymme. Mer om det finns att läsa: Parasiten CopySwedeSå mycket får du betala till CopyswedeSamsung tar Copyswedes privatkopieringsavgift till domstolBranschen uppgiven inför nya kopieringsavgiften.

I augusti har jag haft min semester. Det blev bland annat lite tältande på Kinnekulle, en tripp till Liseberg, samt nästan två, extra varma, veckor i Algarve i Portugal. Under ledigheten fick jag även byggt ett plugin – TNG Sajtmap. Jag bidrog till att två plugin blev lite bättre samt bloggade om hur kul arbetet med WordPress är.

Nu när semestern är slut är det dags att börja nätverka och Minälv är först ut fredagen den 6 september. Känner du för att nätverka lite är det gratis att prova på. Anmäl dig som gäst på Minälvs hemsida.

Obs! Missa inte att USA:s president Barack Obama kommer till Sverige den 4 september. Demonstrationer mot USA:s övervakning kommer genomföras bland annat av Piratpartiet. Det finns även ett Facebookevent: Nej till Big Brother Obama