Ni får sparken! – Ett år till val

Har precis läst en artikel av Kjell Häglund – ”En enda makaber trehövdad tragedi för detta land”. Härvan med Snowden, NSA, FRA och Sardines har visat hur korrupta och bedrägliga våra folkvalda politiker är mot oss medborgare. Känslor jag har förträngt en tid, börjar bubblar upp igen.

Jag känner inte att jag vill bidra till Sverige längre. Jag skäms för detta land. Ett land som inte allt för länge sedan stod vid frontlinjen för att bekämpa förtryck. Jag skäms för att våra folkvalda politiker så gärna vill slicka röv på amerikanska toppar inom politik, företag och lobbyorganisationer. Jag känner ingen tilltro till våra sittande folkvalda politiker, utan endast förakt. Jag känner mig förrådd. Jag känner mig övervakad och förtryckt. Förtryckt, trots att jag, om man jämför med Vitrysslands innevånare, inte ens är i närheten, än. Men, förtryckt känner jag mig ändå. Och förrådd.

När Bodströms helvetes-direktiv om datalagring gick igenom röstningsapparaten i Sveriges Riksdag för några år sedan, såldes mina, och alla andra medborgares, rättigheter till ett fritt privatliv för knappt 17 kronor. För det hemskaste för Sverige, om vi inte genomförde datalagringsdirektivet, var den stora boten på några 10-tals miljoner kronor. Delade man den (hemska) boten på antalet innevånare så blev det ungefär 17 kronor. Sjutton kronor, inte ens en Dajmstrut får jag för det. Sjutton kronor är en spottstyver som jag gladeligen hade betalat extra i skatt om jag hade sluppit att vara konstant avlyssnad och övervakad. Snart, tror jag även att svenska medborgare, som väsnas lite för mycket mot överheten, kommer börja försvinna, precis som i Vitryssland och andra totalitära övervakningsstater.

USA har det senaste utmålat Edward Snowden och Chelsea (Bradley) Manning som förrädare. Jag ser dem som storslagna hjältar, som offrar sina liv för att berätta sanningen om ett lands olagliga handlingar. Den svenska pressen har glatt hjälpt USA med sin smutskastningskampanj av dessa hjältar istället för att lyfta fram olagligheter och korruption som försiggår i USA, i EU och i Sverige.

Min lista på svenska förrädare 2013 är enkel:

  • sittande Regering
  • 300+ sittande riksdagspolitiker

Till främmande makt säljer dessa förrädare vårat lands integritet. De säljer information om våra företag och våra medborgare, samt våra friheter och rättigheter. Helst till det lägsta pris de kan få och de har gett sig själva frikort för att kunna göra det.

Sverige behöver göra en reset, en omstart. Vi behöver rensa bort lagar som är oförenliga med medborgares fri- och rättigheter. Lagar som förtrycker människor till fördel för stora organisationer. Vi behöver en konstitutionsdomstol för att hålla alla oförenliga lagar borta från vårt land. Vi behöver få in nya politiker, i kommun, landsting, riksdag och regering, som inte är korrupta och partipiskade. Vi behöver rensa …

Om ganska exakt ett år är det val. Då ska vi väljare – era chefer – säga vad vi tycker om er. Jag hoppas då att de flesta av det svenska folket kommer enas med:
NI FÅR SPARKEN!

Jag kommer rösta Pirat!

Om du inte är tokförbannad har du ingen koll på vad som pågår - Piratpartiet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.